#FNUCK

Almen information
Selvfølgelig har F.N.U.C.K da sin egen kanal på IRC. Den er placeret på UnderNET. Pr. fredag den 27 februar 1998, er kanalen endda officiel. Du vil normalt se mindst én "peron" med OP status (markeret med @). Det er "personen" X. X er faktisk slet ikke menneske (nu blir' det spooky. Eh?) X er en robot, der sørger for, at fremmede motherfuckers ikke kommer ind på kanalen, og tager den for snuden af os. ;-)

Hvornår er der flest folk på #FNUCK?
Mest i aften timerne. Men prøv da bare på alle tider af døgnet. Du vil nok til tider finde folk derinde som du ikke lige kender, prøv eventuelt at spørge dem hvem de er :)

Sådan kommer DU på #FNUCK!
Hvis du er Windows bruger, vil umiddelbart foreslå dig at hente programmet mIRC. mIRC kan du blandt andet hente LIGE HER!
Når du har hentet og installeret mIRC, på din maskine, skal du bare vælge en server. Det skal være en server der hedder noget med UnderNET foran. Vi foreslår følgende servere: Regenburg, Lulea og Oslo. Når så du er connectet (der står der når du er..), skal du lukke de vinduer der er i front, så der kun er det vindue der heder "Status". I dette vindue skriver du /join #fnuck og så kommer du ind på #fnuck :) Du vil nok få øje på nogle mennesker du kender. Ellers så bare hils på X ;)

Regelset for #FNUCK
I sommeren 1998 havde vi en afstemning om regler for #FNUCK. Udfaldet af disse regler blev som følger:

Der er fri OP på #fnuck. (Der gives OP til personerne hvis man stoler på dem)

Der er level i X til folk, der bliver stolet på. (Bliver levelet misbrugt på det *groveste* bliver denne frataget igen)

Man skal siges god for af 3 personer, og derefter adderes til x, af et "bestyrelses medlem", der adderer brugeren til level 100.

Den eneste mode på #fnuck, er "no externel msgs."

NÅR vi finder et bo sted til W.M., sættes denne ind igen, og skal "samarbejde" med x.

Hvis der er mange klager fra folk, over andre folk der ikke kan styre det at have OP-status, afholdes et valg ca. ½år fra fastsættelsen af disse regler (dvs. januar / februar 1998)

Oprindelig stemmeoptælling kan ses undervlag optælling, der forbliver på severen et stykke tid endnu.

Andre problemer?
Så bare send en e-mail til Jokeren Så svarer han hurtigst muligt.